Dekantáló

Fejér Megyei Gasztro- és Bor Blog

Balaton és strandételei - podcast

2024. augusztus 11. 14:13 - Silye Sándor

strandzaba_jpggyoztes.jpgKitalálták, előkészítették, megvalósították. Kardos Gábor remek ötletét, miszerint változtatni kellene a Balaton parti nyaraláskor megszokott ételeken. És emelték annak kultúráját, és már nem a lángos, a sör, a Kéknyelű fröccs jelenti a gasztronómiai élvezeteket, hanem sok, sok új étel. Ennek érdekében évenként megrendezik a Balatoni strandételek versenyét, és minden évben új csodák teszik teljesebbé a terülj, terülj asztalkák sokaságát.

pach.jpgÍgy volt ez ebben az évben is, korábban már beszámoltunk az eredményhirdetésről, olvashattak az új ételcsodákról. Jelen podcastben pedig hallgassák meg Pach Gábort, a Balatoni Kör elnökét, és Androsics Ferenc borászt, aki Olaszrizlingjével a kiváló Balaton Bor-ral tette meséssé a Mesés fantázianévre hallgató győztes ételt. Pach Gábor elnök úrral azzal kezdtem beszélgetésünket, hogy a Balatoni Kör nagyon sokat tesz a tó körül történő vendéglátásért, a minőségi ételekért, italokért. Mennyire fogadják el ezt a tó körül érintett intézmények?

androsics_portre.jpgHallgassák hát meg Gábort és Ferencet, mert érdemes!

De előtte ne felejté(te)k el elindítani a felvételt.

Köszi!

https://podcasters.spotify.com/pod/show/sanyi5/episodes/Balaton-s-strandtelei---podcast-e2n284l/a-abfnmji

https://youtu.be/v-bbgz4mQmo

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dekantalo.blog.hu/api/trackback/id/tr2118464465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása