Dekantáló

Fejér Megyei Gasztro- és Bor Blog

Tejszínes pulykasteak, frizzantéval – a hűha! kategória…

2020. május 03. 14:22 - Silye Sándor

 Kezdjük az elején a végével. Ezt fogyasztottuk a kajához, L. Simon Pince Laser frizzante Ma ebédet főztem, ettünk, ittunk, élmény volt, amit tettünk, ettünk, ezért bár nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek. Próbálják, próbáljátok ki, és örüljene(te)k velem. Egy próbát…

Tovább
Szólj hozzá!

Borbár: bár a bor kultúrája a lényeg, de a minőséggel a központban

2020. április 27. 18:07 - Silye Sándor

Csendélet a Borbár pultján, a Szászi pincészet kóstoló estjén  Borbár van Székesfehérvár szívében, bár a bor ott és most közösségi együttlétben nem kóstolható. Máshol sem. A járvány jelenleg csupán a magányos, vagy a szűk családi közös borivásnak kedvez. A borászok, kereskedők a házhozszállítással…

Tovább
Szólj hozzá!

Indul a grill szezon – csak otthon, a családdal -, Anyák napja és hosszú hétvége jön

2020. április 27. 12:49 - Silye Sándor

Már több alkalommal találkozhat((ato)k a Veressbor felhívásával. A fehérvári társaság – mivel nem üzemeltetheti a jelen helyzeten a Borbárt – kérésre kiszállítja az összes A-betűs terméket, tehát a bort, a sört, a pálinkát. Most újabb felhívást tettek közzé, olvassá(to)k hát: „Felkészültél…

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása