Dekantáló

Fejér Megyei Gasztro- és Bor Blog

IDESÜSS! Gyengébb? Nem! Borok női kézből, nem csak nőknek!

2018. november 10. 08:56 - Silye Sándor

Rendhagyó sétáló borkóstolóra várják a finom nedűk kedvelőit november 17-én, 17 órától a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házba. Ahol nem csak borok lesznek, hiszen van sörfőzde, ahol hölgy írja a recepteket, és több pálinkafőző is, ahol nők készítik az erős italokat! Ezen az estén több mint 50 féle bort, 4 sört, 3 pálinkát, és számtalan buborékos csodát ismerhetnek meg készítőikkel együtt, illetve egy remek könyvet, ami róluk, hölgy borászokról szól! Sőt, a könyv írója is ott lesz, hiszen ő segített megszervezni ezt az estét! 
Lesznek ismert, nagy nevek, és kisebb borászatok csodái is. És persze - szokás szerint - lesznek meglepetések is.

Jól illeszkedik a tematikába a Hatpöttyös Étterem - hiszen a tulajdonos itt is egy hölgy - , akik ezen az estén finomabbnál finomabb ételekkel látják el a résztvevőket (ahogy szokták). 

A belépőjegy ára 4500 forint, amely tartalmazza a kóstoló poharat, illetve a korlátlan bor-, sör-, és pálinkafogyasztást.

IDESÜSS! Gyere hát oda!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dekantalo.blog.hu/api/trackback/id/tr5514363257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása