Dekantáló

Fejér Megyei Gasztro- és Bor Blog

A Boroslány mindennapjai és a bor

2023. július 16. 10:24 - Silye Sándor

borostyan_kovacs_tamara.jpgBorostyán Kovács Tamara, avagy a Boroslány. Sommelier lett, majd érdeklődése folyamatosan terjedt ki a borvilág egészére. Elvégzett több szőlővel, borral kapcsolatos iskolát, és ma már 1 hektár szőlőn termett gyümölcsből készít borokat. Kiválókat! Kóstoltam, tanúsítom!

Tamara érdekes, magával ragadó személyiség, amit az alábbi podcast tanúsít. Aki nem hiszi, kattintson rá a linkre, és hallgassa!

https://www.feol.hu/helyi-eletstilus/2023/07/feol-podcast-borostyan-kovacs-tamara-sommelierrel-borasszal-beszelgettunk

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dekantalo.blog.hu/api/trackback/id/tr8518167907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása